Raymond is het nieuwe interieur aan het lossen.
Raymond is het nieuwe interieur aan het lossen.

PLUS introduceert vanaf 20 februari lokale laagste prijsgarantie

Algemeen 6.321 keer gelezen

PLUS Sabine Zondag aan de Nootdorpseweg in Pijnacker is voortdurend bezig met innoveren en inspelen op de wensen van de klanten. Uit een diepgaand enquête-onderzoek onder eigen klanten en klanten van de andere grote supermarkten blijkt dat PLUS op kwaliteit, assortiment en aanbiedingen uitstekend scoort, maar dat 'aan de prijs nog wel iets te verlagen valt'.

Sabine Zondag, de jonge eigenares van de winkel die in 2016 helemaal is verbouwd en gemoderniseerd, zegt dat 'prijs vaak een kwestie van perceptie' is en dat PLUS al heel scherp geprijsd is. Toch wil ze er nog meer werk van maken door het fenomeen lokale laagste prijs garantie in te voeren.

De winkel wordt morgen (dinsdag) licht verbouwd en aangepast en meteen daarna geldt voor honderden huismerkartikelen van de afdeling 'houdbaar' en de afdelingen brood en agf (aardappelen, groente, fruit), dat PLUS gegarandeerd de goedkoopste van alle supermarkten in Pijnacker is. In de winkel hangt ook een groot scherm waarop de prijzen van die artikelen staan aangegeven en tegelijk ook de prijzen die je voor hetzelfde product op dat moment bij de andere supermarkten betaalt.

"We willen met deze prijsgarantie-actie aangeven dat PLUS Pijnacker voor iedere portemonnee het beste te bieden heeft qua kwaliteit, assortiment, aanbiedingen en prijs. Dat betekent bijvoorbeeld dat de croissantjes en de pistoletjes op onze grote broodafdeling nog goedkoper zijn dan bij de Lidl, zonder dat we  concessies doen aan de kwaliteit. We blijven ze namelijk in roomboter bakken. Om maar een voorbeeld te geven. Het zelfde geldt dus voor allerlei producten op de groente-afdeling. Onze klanten hoeven niet te zoeken naar de artikelen die gegarandeerd lokaal de goedkoopste zijn. We geven het duidelijk aan door ze apart te presenteren. Op de afdeling agf doen we dat door met witte kisten te werken."

Sabine Zondag en haar team hebben deze lokale laagste prijsgarantie opgezet samen met PLUS Nederland die al wat langer bezig is met deze actie die onder meer bij supers van PLUS in Spijkenisse en Waalwijk is uitgetest en toegepast. "Daar blijkt het een groot succes te zijn", aldus Sabine Zondag die blijvend er naar streeft om in alle opzichten de beste supermarkt van Pijnacker te zijn. In assortiment, in kwaliteit, in dienstverlening, in uitstraling van de winkel maar dus ook in prijs. "We willen op deze manier nog meer mensen naar onze winkel trekken en aan ons proberen te binden", aldus Sabine Zondag die nog even meldt dat de supermarkt morgen, dinsdag 20 februari, van 8.00 tot 13.00 uur gesloten is om de 'broodnodige' aanpassingen tot stand te brengen. Vervolgens gaat de actie van start.

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant