Jan Beckers op bezoek bij Gijs Termorshuizen.
Jan Beckers op bezoek bij Gijs Termorshuizen.

Jan Beckers zoekt contact met oud-klasgenoten

Actueel 2.262 keer gelezen

Onlangs stond de 65-jarige Jan Beckers in onze rubriek Blik op Dorpsgenoten, samen met Gijs Termorshuizen, een voormalige kweker en kwekerszoon die we met Jan hebben 'opgezocht' in verzorgingshuis Den Hogenban in Rotterdam Overschie.

Intussen heeft Gijs (eigenlijk heet hij Jan, maar er was nog een Jan, vandaar de bijnaam) diverse kaarten ontvangen en ook bezoek uit Pijnacker. Dat stelt de tachtigjarige vrijgezel, die is getroffen door een hersenbloeding en niet veel meer kan, bijzonder op prijs. Zijn adres is: Huize Hogenban, Van der Sasstraat 61, 3042 NM Rotterdam Overschie.

Jan Beckers heeft na zijn ruige jeugd in Pijnacker een tamelijk wild zwervend bestaan geleid en is tenslotte tot stilstand en tot rust gekomen in Vlissingen. Hij denkt met veel warmte terug aan zijn jeugd in Pijnacker en koestert de mooie herinneringen aan de tuinbouw en het kroegwezen. Zware shag, bier, hard werken, sterke verhalen; het was een mooie vrije tijd. Graag zou Jan in contact komen met mensen met wie hij op de lagere school zat op wat nu de Beatrixschool is. Stuur een mail naar: tempsperdu@zeelandnet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant