Afbeelding

Tulpenfeest bij Intratuin Pijnacker

Algemeen 2.430 keer gelezen

Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag en dat moet gevierd worden volgens Intratuin Pijnacker! Daarom organiseert zij op zaterdag 20 januari een tulpenfeest met verschillende activiteiten om deze kleurrijke bloeiers in het zonnetje te zetten! Het tulpenseizoen trappen we zo met z'n allen af, om al langzaam in de voorjaarsstemming te komen!

Tulpen plukken
Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Je betaalt slechts € 1.99 voor 10 stuks. Wees er dus op tijd bij, want op is op!

Workshop tulpenkrans maken 
Maak met kleurrijke tulpen een prachtige lentekrans! Deze workshop is op inschrijving en kost €15 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Er zijn om 11:00 uur nog enkele plekken vrij. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij de servicebalie: 015-3610000.

Kidsworkshop tulpenschilderij stempelen 
De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. De workshop kost €2,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt meedoen tussen 10:00 en 16:00 uur, maar meld je wel van tevoren even aan bij de servicebalie: 015-3610000.

Demonstraties 'Tulpen met bol'
Er worden verschillende demonstraties gegeven door onze medewerkers om te laten zien wat je allemaal kunt doen met tulpen. Uiteraard is het vervolgens heel gemakkelijk om thuis hetzelfde te creëren, omdat alle spullen binnen handbereik zijn. Dus laat je vooral inspireren!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant