Nikolai bereidt een heerlijke spekpannenkoek.
Nikolai bereidt een heerlijke spekpannenkoek.

Nieuw in Nootdorp: Pannenkoek en Zo

Algemeen 9.595 keer gelezen

Aan de Markt in Nootdorp – tegenover de Parade – is sinds kort een leuk pannenkoekenrestaurant gevestigd. Eigenaar is de 33-jarige Nikolai Saqi, een 33-jarige inwoner van Ypenburg, en vader van twee jonge kinderen, die veel ervaring heeft opgedaan bij Het Pannenkoekenhuisje op de boulevard in Scheveningen.

Nikolai heeft de hele maand januari nog een mooie kennismakingsactie: iedere derde persoon eet gratis en als er geen derde persoon is krijg je twintig procent korting. Het nieuwe restaurant heeft behalve rond de veertig verschillende pannenkoeken ook poffertjes, churros, bubble-waffels en ice-rolls op de menukaart staan. Bij een kop koffie krijg je tot het eind van de maand de appelgebak er gratis bij. De prijzen zijn los daarvan al net zo aantrekkelijk als de gerechten.

Het sfeervolle restaurant telt 35 tot 40 zitplaatsen en is ook ingesteld op gezinnen en flinke groepen. Een voetbalteam of desnoods een schoolklas: de 33-jarige Nikolai en zijn medewerkers deinzen nergens voor terug.

Je kunt ook voor de lunch bij Pannenkoek en Zo terecht. Dan zijn er uiteraard ook allerlei andere mogelijkheden, zoals een tosti of een uitsmijter. Grappig verhaal is dat Nikolai eigenlijk afgestudeerd accountant is. De hele dag op kantoor met cijfertjes bezig zijn vond hij toch te beperkt. De horeca trekt hem veel meer. Behalve voor gezellig eten kun je bij Pannenkoek en Zo ook terecht voor afhaal.

Openingstijden: dagelijks vanaf 11.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur.  Maandag gesloten.

Pannenkoek en Zo
Markt 51
2631 ED Nootdorp
015 – 364 7908
info@pannenkoekenzo.com
www.pannenkoekenzo.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant