Afbeelding

Eef Zorgt Ervoor!

Algemeen 4.616 keer gelezen

Eef Zorgt Ervoor! Wilt u een luisterend oor, een persoon die zorgvuldig en met enthousiasme van alles voor u regelt? Zoek niet verder, ik ben er voor u!

Eveline Verbaan is dit jaar goed van start gegaan met de oprichting van haar eigen bedrijf: Eef Zorgt Ervoor! Met haar ruime expertise zet zij zich volledig in voor de ouderen onder ons.

Ouderen blijven steeds langer op zichzelf wonen en zijn voor veel dagelijkse zaken of een gezellig praatje afhankelijk van hun kinderen of familie die niet in de buurt wonen of moeten werken. Voor deze ouderen wil ik graag klaarstaan!

Eef Zorgt Ervoor! kan u helpen met een grote verscheidenheid aan diensten en ondersteuning. Van het vervoer naar specialisten, het bijwerken van uw administratie, het bieden van een luisterend oor tot het maken van uitstapjes. Zolang u in uw eigen huis kan blijven wonen, wil ik het graag makkelijk voor u maken. Samen kijken we wat u nodig heeft. Tijdens een gratis intakegesprek, kunnen we kijken wat u zoekt en hoe ik u daarbij kan helpen. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik kan betekenen voor u? Kijk dan op www.eefzorgtervoor.nl

U kunt mij ook altijd mailen of bellen.
E-mail: info@eefzorgtervoor.nl
Mobiel: 06-46267935

Ik kijk ernaar uit u snel te mogen ontmoeten en er samen een mooi en gezellig jaar van te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant