Afbeelding

Tjeerd Gieske en Ben Elshout winnen dertigste Trucker Popquiz

Actueel 1.348 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdagavond 30 december was er voor de 30e keer in de Trucker de traditionele, jaarlijkse popquiz, net als andere jaren steevast uitverkocht. Er waren niet alleen deelnemers uit Pijnacker maar ook uit Delft, Rotterdam en Dordrecht.

De populaire quiz kende dezelfde winnaars als vorig jaar: het team van Tjeerd Gieske en Ben Elshout behaalde maarliefst 304 van de 331 te behalen rondes. Met 4 punten minder werd het team van Ronald Verbarendse & Ellen Cammans eervol tweede. Oude rotten in het popquizvak Peter en Leo Suyker behaalden, ondanks een aantal moderne fragmenten, de derde plaats. Er was behalve muziekfragmenten meer te beleven in deze quiz. Er waren twee videorondes die gemaakt waren door Wesley Voshol en Ilonka Bentvelzen, in de eerste stonden de overleden artiesten van het afgelopen jaar centraal en de tweede ronde bestond uit nagespeelde videoclips.

Ook was er een live ronde door de talentvolle Nina en Lisa de Bruijn, zij maakten een mooie mash-up van een aantal nummer 1 hits. Laatstgenoemde was samen met mede-organisator Marcel Mulhuyzen het presentatieduo, die na een lange avond muzikaal 'zwoegen' de eindstand bekend maakten. Bovendieen maakte de andere organisator Richard van de Neut bekend dat de volgende popquiz op zaterdagavond 29 december 2018 gehouden zal worden. De volledige uitslag en antwoorden zijn hier te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant