Afbeelding

Rob en Irma: Dank aan al onze klanten!

Algemeen 3.849 keer gelezen

Rob en Irma willen als eerste al hun klanten die in 2017 de weg naar hun winkel aan de Noordweg 3 in Pijnacker goed wisten te vinden, hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze diensten.

Irma vertelt: "Wat hebben wij weer leuke, mooie interieuropdrachten mogen doen voor onze klanten.  Onze klanten komen uit de omgeving van en uit Leiden, Zoetermeer, Vlaardingen, Westland maar ook uit onze eigen gemeente Pijnacker-Nootdorp. Rob is op woensdag te vinden op de markt in het centrum van Vlaardingen, vrijdag in Rokkeveen Zoetermeer en zaterdag in het centrum van Leiden. Samen staan wij in de winkel die geopend is op dinsdag tot 17.30 uur, woensdag tot 13.30 uur en donderdag tot 21.00 uur".

Wat veel klanten nog niet wisten is dat je bij hen ook prima terecht kunt voor het bekleden van meubelen. "Het bekleden doen we al jaren maar er is nu nog meer vraag naar. Een schitterende aanvulling op de andere interieurstoffen die we op maat maken. Je geeft je meubelen een welverdiende tweede leven dat prachtig past bij de trends en kleuren van nu", legt Irma uit.

Natuurlijk groen
De trend voor 2018 is nog steeds dat natuurproducten, zoals hout, zoveel mogelijk in huis gehaald mogen worden. Gecombineerd met alle tinten groen; mintgroen, mosgroen en olijfgroen. Ook lederlook, vooral in cognackleur, de canvas- en de jeanslook zijn helemaal hip. Maar eigenlijk kan alles, wie binnenloopt aan de Noordweg ziet dat ook, de stalen zijn zo divers.

Fris 2018
Op de vraag wanneer je nu het beste je interieur kunt gaan aanpassen antwoordt Irma: "Iedereen heeft het druk met de voorbereidingen voor de feestdagen. Wij hebben het ook heel druk, ons atelier zit overvol. Mijn interieurtip is: ga gezellig met kaarslichtjes bij de kerstboom zitten, maak je niet druk om de gourmetlucht die in je gordijnen gaat zitten, maar geniet van feestelijk december en kom gezellig in januari bij ons langs voor nieuwe interieur ideeën. U bent dan ruim op tijd om de lente fris te verwelkomen in uw woning."

Van Schie Interieurstoffen wenst u fijne kerstdagen en een kleurrijk 2018!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant