Afbeelding

Groot Kerstcircus in Zoetermeer

Algemeen 2.222 keer gelezen

Zoetermeer - Groot Kerstcircus Zoetermeer! Het leukste uitje tijdens de feestdagen! Het Groot Kerstcircus Zoetermeer is terug!

Van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari 2018 . Graag heten wij u weer welkom in onze behaaglijk verwarmde, gezellige circustent, op het evenemententerrein naast de SilverDôme aan de Van Der Hagenstraat in Zoetermeer. Met uitzondering van 1 januari  vinden er dagelijks voorstellingen plaats. Laat u fascineren door de leukste, mooiste en meest betoverende circusacts die speciaal voor u zijn samengesteld met de beste artiesten. Onze voorstelling duurt ca. 2 uur en 15 minuten inclusief pauze. De sfeervolle entree-tent is 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Uw entreebewijs koopt u bij de circuskassa, helaas is pinnen niet mogelijk. U kunt parkeren in de directe omgeving van het circus. Gedeeltelijk of compleet afhuren van de tenten al dan niet met circusprogramma, voorafgaand, tijdens of aansluitend aan de voorstelling, behoort tot de mogelijkheden. Graag verwelkomen wij u tijdens een van onze voorstellingen.  

Er wordt u een bont circusprogramma gepresenteerd met Paarden, Dromedarissen, Lama's en runderen, clownerie, trapezewerk, luchtacrobatiek, Rola Rola, Illusionisten-act en meer, dat alles gebracht door rasartiesten uit Binnen- en Buitenland. Er zijn dagelijks twee voorstellingen om 13:00 uur en om 16:30 uur, met uitzondering op 31 december en 7 januari dan is er alleen een voorstelling om 13:00 uur en op 1 januari 2018, dan is er GEEN voorstelling.

U koopt uw tickets aan de circuskassa welke, vanaf 21 december, dagelijks is geopend  van 11 tot 17 uur, met uitzondering van 1 januari, dan is de circuskassa gesloten. Pinnen niet mogelijk.

Er gelden volgende entreeprijzen:
Voorstellingen aanvang 13:00 uur: Loge: Volw. € 25,- | Kind 2 t/m 12 jr.: € 20,-
Tribunezitplaatsen: Volw.: € 20,- | Kind 2 t/m 12jr.: € 15,-
(genoemde entreeprijzen zijn excl. reductiebon)
Voorstellingen aanvang 16:30 uur: Loge: € 12,- p.p. | Tribune: € 9,- p.p. (Reductiebon niet geldig)

Entreebewijzen reserveren? Belt u dan met 06 87 21 43 41 of stuur uw E-mailbericht aan: kerstcircuszoetermeer@gmail.com, hier kunt u tevens al uw vragen kwijt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant