Afbeelding

Met Leo Harteveld veilig naar de lente, gratis wintercheck

Algemeen 648 keer gelezen

De meeste mensen kennen Leo Harteveld nog steeds als Saabdealer, hij voegde daar Volvo, Ford en Subaru aan toe. Hij zit alweer sinds 2015 met Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg. Niet te missen voor wie heen en weer rijdt Delft in de regio.

De gezellige, en zeer servicegerichte eigenaar voor wie geen wens van de klant teveel is, zit klaar met een heerlijke bak koffie. Van een kwaliteitsmerk, uit een goed kopje, want zo zit Leo in elkaar. Alles en iedereen in zijn bedrijf staan garant voor kwaliteit en klantgerichtheid. En dat alles voor een concurrerende prijs: "Persoonlijkheid aandacht is voor ons erg belangrijk."

Voordeel Cars & Joy
Harteveld is aangesloten bij Cars & Joy. Een overkoepelende organisatie waar meerdere autobedrijven in Nederland deel van uitmaken. "Het levert op diverse gebieden wat op. Service, onderhoud en kennis. Wij kunnen verschillende onderdelen voor een voordelige prijs inkopen. Een win-winsituatie voor iedereen. De ervaring leert dat het prettig is om je auto dichtbij huis, in onderhoud te hebben. We gaan samen een langdurige relatie aan, daar doe ik het voor en daar heb ik wat voor over", aldus Leo Harteveld.

Voor alle merken
Zijn werkplaats staat voor iedereen, rijdend in welk automerk dan ook, wagenwijd open. Harteveld houdt van helder communiceren, op alle fronten. De werkplaats belt altijd op voor overleg wat er het beste aan de auto gedaan kan worden, tegen welke reële prijs. "We doen wat nodig is om je auto lekker fit te houden", daar is Harteveld altijd helder over.

Gratis Wintercheck
En wat er nu nodig is laat zich niet raden, we hebben allemaal gezien hoe belangrijk het is dat de auto in alle weersomstandigheden betrouwbaar dient te zijn. Dus biedt Autobedrijf de Wintercheck aan. Maak gauw een afspraak en profiteer tot 31 januari 2018 van een quickscan van uw auto zodat u op cruciale punten weet wat er met uw auto aan de hand is. Het team van Leo Harteveld staat klaar om u veilig naar de lente te loodsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant