Afbeelding

Woonkavels Reesloot bezegeld

Actueel 4.440 keer gelezen

"Vandaag, dinsdag 19 december, teken ik met vijf jonge gezinnen een reserveringsovereenkomst aan de Reesloot voor 5 woonkavels," sprak wethouder Van der Deijl vanmiddag het gezelschap toe.

"Een bijzonder feestelijk moment omdat deze ondernemende familie onlangs het bedrijfspand aan de Ambachtweg heeft gekocht, maar ook omdat al deze jonge getalenteerde mensen die daar werken, er ook voor kiezen om hier te wonen", vertelde de wethouder.

Aan de Ambachtsweg nummer 6 is het bedrijf Goodstore gevestigd, in 2016 nog genomineerd voor de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Goodstore verkoopt via meer dan 30 websites decoratieve bedrijfs- en consumentenproducten. Bijzonder is de combinatie van deze webwinkels naast eigen ontwerp, ontwikkeling en ambachtelijke productie. Het bedrijf bestaat ruim 10 jaar en wordt geleid door vader André en zoon Remco Oosterlaken en Patrick Wijsman. Vernieuwende ondernemers die laten zien hoe je met duurzaam en creatief denken en personeelsbeleid een sociale toegevoegde waarde kan bieden.

Daarnaast zijn de ondernemers milieubewust en sterk maatschappelijk en lokaal betrokken. Dit blijkt ook nu weer door de keuze van deze woonkavels vlak bij het bedrijf. "En hiermee blijft de kennis, ondernemerskracht en –kunde van deze jonge ondernemers en hun gezinnen binnen onze gemeente", zo rondde Bob van der Deijl zijn toespraakje af. Op de vraag waarom de familie Oosterlaken voor deze locatie heeft gekozen, antwoordde Remco: "Het is een prachtige locatie om te wonen, met zicht op het groen van de Balij en in mijn achtertuin Boezem Oost, waar ik stilaan nog grootse plannen voor heb."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant