Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge (r.) was als speciale gast aanwezig. Foto: Jan van Es
Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge (r.) was als speciale gast aanwezig. Foto: Jan van Es

Minister Hugo de Jonge dineert met ouderen in Nootdorp

Actueel 1.325 keer gelezen

Nootdorp - Op maandagavond vond het jaarlijks Kerstdiner plaats in het Van der Valk Hotel in Nootdorp. Dit wordt door het Nationale Ouderenfonds gesponsord en is vooral bedoeld voor eenzame ouderen die op deze avond met elkaar in contact komen. Het is Palet Welzijn in Zoetermeer die de algehele organisatie in handen heeft.

De oudere mensen werden door vrijwilligers opgehaald en ook weer thuisgebracht. Dankzij de medewerking Van der Valk Hotels Nederland wordt dit jaarlijks landelijk Kerstdiner nu al voor de vijftiende keer gehouden.
Ook dit jaar worden weer zo'n 48 kerstdiners georganiseerd voor 4.000 mensen.

De gasten werden verwelkomd door Corina Gielbert, directeur van Nationaal Ouderenfonds met daarbij als speciale gastheer Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge. De minister hielp ook mee met de bediening en ging met enkele ouderen gezellig aan tafel van gedachten wisselen. De muzikale omlijsting bij het Kerstdiner werd verzorgd door gitarist René. De avond werd afgesloten door Coriona Gielbert, die namens het Nationale Ouderenfonds het personeel van Van der Valk Hotel en de medewerkers van Palet Welzijn bedankte voor hun inzet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant