Elise Vollebregt, Tessa van Ypenburg en Iris Westerveld. Foto: Hans Vollebregt
Elise Vollebregt, Tessa van Ypenburg en Iris Westerveld. Foto: Hans Vollebregt

Pijnackerse Elise Vollebregt behaalt twee gouden plakken

Sport 3.584 keer gelezen

Pijnacker - Het afgelopen weekend heeft Elise Vollebregt (12) uit Pijnacker maar liefst twee gouden medailles behaald op het Nederlands Kampioenschap Runner-Up in Almere.

Op zaterdag 16 december behaalde ze voor het onderdeel Ensemble Dance Twirl de eerste gouden plak. Samen met haar team genoten van Twirlteam Surprise, Iris Westerveld en Tessa van Ypenburg, zette ze een top prestatie neer die de jury beloonde met goud.

De volgende dag deed ze dit nog eens dunnetjes over: de Pijnackerse pakte opnieuw een gouden medaille, ditmaal voor het onderdeel Solo Dance Twirl waarin ze het had opgenomen tegen 15 andere zeer goede finalistes. Een top prestatie die ze overigens heeft geleverd samen met haar trainster Lindsey Groenendijk uit Nootdorp.

Elise is nu iets meer dan vijf jaar lid van de Pijnackerse twirl vereniging Twirlteam Surprise, waar ze met veel plezier mee traint in twee grote teams en ook voor haar solo onderdelen traint. Op 13 en 14 januari moet ze opnieuw uitkomen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Twirling, en strijdt ze, weer in Almere maar dit keer voor het solistisch onderdeel X-Strutting en voor het team onderdeel met het junior team. Wij wensen haar en Twirlteam Surprise daarbij veel succes toe!

Foto: Hans Vollebregt
Foto: Hans Vollebregt
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant