Overhandiging van 2.400 euro aan bonnen van AH voor de deelnemers aan de Voedselbank, uitdeelpunt Pijnacker.
Overhandiging van 2.400 euro aan bonnen van AH voor de deelnemers aan de Voedselbank, uitdeelpunt Pijnacker. Foto: Denise Quik

Extraatje voor deelnemers Voedselbank

Actueel 2.453 keer gelezen

De zogenoemde Parochiële Caritas Instelling, PCI, van de Joannes de Dooperkerk in Pijnacker, maakt al meerdere jaren geld vrij om ten tijde van de decemberfeestdagen de deelnemers van de Voedselbank een extraatje te geven.

De huishoudens die op dit moment gebruik maken van de Voedselbank – vorige week waren dat er in Pijnacker 38 – krijgen dat extraatje net als vorig jaar in de vorm van Albert Heijnbonnen.

De Voedselbank krijgt voor 2.400 euro bonnen en daarvan neemt Albert Heijn 500 euro voor haar rekening. Daarnaast is er in de kerk nog een collecte gehouden die 300 euro opbracht. "Al met al wordt de PCI dus 1.600 euro lichter", aldus Wim Verhagen van de PCI Pijnacker zaterdag bij de overhandiging van de waardebonnen.

Welkom
Daarbij waren natuurlijk ook Mary Klijnsma en Lida Gierveld van de Voedselbank uitdeelpunt Pijnacker van de partij. Zij namen de bonnen in ontvangst uit handen van assistent-supermarktmanager Jill Ravensbergen van Albert Heijn Pijnacker. Lida en Mary vinden het een geweldige actie van de PCI en AH. "December is voor iedereen een hele dure feestmaand en zeker als je op de Voedselbank aangewezen bent, is een extraatje meer dan welkom."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant