Afbeelding

kerst- en cadeaumarkt weer druk bezocht

Actueel 2.650 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zaterdag is de Kerstmarkt die door de Ondernemersvereniging Ackershof werd georganiseerd heel druk bezocht. Vrijwel de gehele dag stond de parkeergarage vol met auto's en ook in de winkels was het enorm druk.

Op het Raadhuisplein en aan het Emmapark stonden bij elkaar 60 kramen die waren versierd en verlicht. Er waren o.a. kerststukjes, woonaccessoires, en kerstkaarten te koop. Er was ook een groot aanbod aan food artikelen: olijfolie, droge worst, oliebollen, stroopwafels. Er stond zelfs een kraam met paardenworst en Dierenspeciaalzaak Discus had gezorgd voor een heuse hondentraiteur, zodat ook de trouwe viervoeter met de Kerst culinair kan genieten.

Het weer viel alleszins mee. Drie keer een korte maar wel hevige bui hield de mensen niet tegen om naar de markt komen. Even werd er geschuild in de overdekte passages en daarna kon men toch weer naar buiten. Het publiek genoot ook weer van al het entertainment. Vanaf de start van de markt om 10:00 uur liep er al een Swing Dixieland Sneeuwpoppenband die de sfeer er goed inbracht. Je kon zien dat het vorige week flink gesneeuwd had, want de sneeuwpoppen waren aan de stevige kant. De Pjinackerse Dickens Christmas Band mocht natuurlijk niet ontbreken en ook de muzikale Sneeuwpop speelde fantastisch op de dwarsfluit.

Het fraaie in Kerstsfeer gebrachte treintje met drie wagonnetjes, Kerstvrouw Kim die vijf uur lang achter elkaar ballonfiguren heeft staan maken en de LGB treinbaan van Marco Hendriks vielen bij de kinderen goed in de smaak. De arrenslee met de inmiddels 81 jarige berijder Cor Hofman en de reuze Snowglobe waarin de mensen konden plaatsnemen om een foto te laten maken waren niet alleen leuk voor de kinderen maar ook de volwassenen genoten daarvan. Deze zeer geslaagde dag werd financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Ondernemersfonds.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant