Afbeelding

Fruithuisje Pijnacker maandag open

Actueel 9.497 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande maandag opent het Fruithuisje in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. Eigenaar Mohammed heeft er ontzettend veel zin in, vertelt hij. 

Samen met zijn broer staat hij al jaren aan het roer van het zeer succesvolle Fruithuisje in de Delftse Choorstraat. Dit concept en assortiment wordt ook in Ackershof doorgevoerd. Het fruithuisje in Pijnacker biedt veel meer dan alleen maar vers fruit en een flink assortiment groenten. "Wij hebben voornamelijk exclusieve producten", zegt Mohammed. "Wij maken vrijwel alles zelf. Ambachtelijke salades en maaltijden, noem maar op. En alles wat hip is: salades met verse vijgen en chioggia bieten of paddenstoelen met gegrilde pompoen. Het kan allemaal!" Ook heeft het Fruithuisje soepen in de aanbieding. "Wij staan bekend om onze klassieke erwtensoep, maar wij maken net zo makkelijk een Spaanse gazpacho", zegt hij. Ook de zelfgemaakte humus, aardappelgratin met truffel, heel veel tapenades en smoothies zijn er vanaf maandag te koop.

Volg het Fruithuisje ook op Facebook! Bekijk hier de Delftse pagina om een goede indruk te krijgen. Het Fruithuisje is zes dagen per week geopend!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant