Afbeelding

Winter-Wielen-Wissel-Weken bij Nootenboom

Algemeen 1.086 keer gelezen

Veel mensen zullen toch de afgelopen week overvallen zijn door de plotselinge sneeuwval die zorgde voor veel gladheid op de wegen. Gelukkig maar dat Autobedrijf Nootenboom zich hier al op had ingesteld. Het zijn de Winter-Wielen-Wissel-Weken!

Naast onderhoud, verlenen van service en de aan- en verkoop van auto's heeft de garage ook een grote capaciteit om banden op te slaan. Wie nog twijfelde over de aanschaf van een extra set banden voor extremere weersomstandigheden kan prima bij Nootenboom terecht: "Inderdaad, er liggen hier al veel sets opgeslagen, maar we snappen dat mensen juist nu toch overgaan tot die extra set banden. Die hebben we in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een gebruikte set banden. Dat kan heel voordelig zijn en voor die paar maanden per jaar het overwegen waard", legt Menno Roeling uit, verkoper bij Autobedrijf Nootenboom.

Veel vrije dagen
De feestdagen vallen gunstig dit jaar, je hoeft maar een paar dagen vrij te nemen om een brug te slaan naar het nieuwe jaar. De uitgelezen periode om eens rustig te gaan kijken naar een nieuwe auto. Wie binnenstapt in de ruime showroom van Autobedrijf Nootenboom ziet het gelijk. Enorm veel keus in zowel nieuwe als gebruikte modellen. Het is dan ook niet voor niks dat Nootenboom al meer dan zestig jaar een begrip is voor alle automerken, maar natuurlijk ook voor de mooie nieuwe Kia's die trots staan te glimmen aan de Oudeweg 28 te Nootdorp.

Veel extra voordelen
Voor wie een nieuwe auto overweegt kan het voordelig zijn om dat nog dit jaar te doen, per slot van rekening gaat de BPM in 2018 weer omhoog. En voor occasions geldt dat er traditiegetrouw altijd veel extra afgeprijsde auto's staan. Daar doet Autobedrijf Nootenboom natuurlijk nog iets extra's bovenop. Het Zekerheidspakket, bestaande uit een grote onderhoudsbeurt, een APK en 12 maanden gratis pechhulp. En of dat niet genoeg is krijgt ligt er bij aankoop voor 31 december 2017 ook nog eens een heel staatslot klaar. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant