Voorzitter Johan Diepens en Jaap Cammeraat van FLEXCOM ondertekenen sponsorovereenkomst.
Voorzitter Johan Diepens en Jaap Cammeraat van FLEXCOM ondertekenen sponsorovereenkomst.

Avanti krijgt nieuwe naam

Sport 3.128 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de Korfbal League wedstrijd van Avanti tegen Blauw Wit, ondertekenden voorzitter Johan Diepens en Jaap Cammeraat namens FLEXCOM Telefonie & IT een voor Avanti unieke sponsorovereenkomst. Met een paar pennenstreken, verbonden de korfbalclub en het bedrijf uit Waddinxveen hun namen aan elkaar. Daarmee heet Avanti vanaf nu Avanti | FLEXCOM.

"Deze naamkoppeling betekent dat we met elkaar, met het bedrijfsleven, de steun krijgen om op een goed niveau te kunnen sporten", aldus een verheugde Johan Diepens. "Dat is voor Avanti erg belangrijk, omdat we daar met elkaar veel energie in steken en daar ook veel bij dingen bij nodig hebben. En dat lukt nu steeds beter en dat is heel fijn."

De nieuwe naam bracht Avanti in het tweede thuisduel tegen Blauw Wit uit Amsterdam helaas nog niet het nodige geluk om de eerste punten te pakken. Het team van Erwin van der Putten kon de vice-kampioen van Nederland lange tijd goed partij geven. Na een 10-10 ruststand bleef het scorebord in de tweede helft ruim zeven minuten steken op een 16-17 stand. Helaas lukt het Avanti | FLEXCOM op dat belangrijke moment niet te scoren en daarmee over Blauw Wit heen te gaan. Komende zaterdag wacht het loodzware uitduel bij PKC in Papendrecht. Om het jaar een week later, op 23 december, uit te knallen met de derby tegen het Fortuna/Delta Logistiek van Thomas Reijgersberg, die aan de wieg stond van de huidige prestaties van Avanti | FLEXCOM.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant