Logo telstar-online.nl

Handelsport: de website voor nieuwe en tweedehands sportartikelen

  •   keer gelezen

De twee jonge ondernemers Nick Geefshuijsen en Tim van de Vis hebben een idee bedacht om een "Marktplaats" te beginnen voor uitsluitend sport- en fitnessartikelen, genaamd Handelsport.

Tegenwoordig zijn vergelijkbare websites te commercieel geworden in de ogen van de ondernemers. Wil je als particulier ski's kopen op "een marktplaatswebsite", dan zul je niet alleen ski's vinden, maar ook allerlei andere artikelen die met skiën te maken hebben. "Wij hebben dit helemaal gecategoriseerd omdat we ons specifiek richten op sport en fitness artikelen. Gebruiksvriendelijk en doelgericht verkopen en kopen is daarom ook ons motto. Daarnaast geven wij leuke prijzen weg voor gebruikers van onze website. We willen deze mensen namelijk belonen voor het vertrouwen en het gebruik van Handelsport. Zo hebben wij eerder al VIP-tickets weggegeven voor het Nederlands Voetbal", vertelt Tim.

Handelsport is een website voor nieuwe en tweedehands sportartikelen. Eigenlijk is het gesegmenteerd van Marktplaats. Nick: "Wij ondervinden dat mensen hier behoefte aan hebben. In de eerste maand zitten we al op ruim 300 geregistreerde gebruikers. Tegenwoordig zijn verschillende marktplaatsen sites zo groot en divers dat het een tijd duurt voordat je bij de juiste advertenties bent. Daartussen zijn er in onze ogen teveel advertenties van bedrijven waardoor de particulieren weggestopt worden. Bij Handelsport is dit niet het geval. Wij geven particulieren en bedrijven de kans om te adverteren, maar hanteren daarnaast een strikt beleid zodat de advertenties tussen deze twee in evenwicht blijft."

"Onze website bestaat uit twee delen. Het ene deel focust zich op particuliere advertenties, waar particulieren dus hun sportartikelen kunnen verhandelen. Daarnaast hebben wij ook een bedrijvenpagina waar bedrijven hun sportartikelen kunnen aanbieden. Deze sportartikelen zijn allemaal in de sale, zodat we een aanbod creëren waar particulieren relatief goedkoop sportartikelen kunnen kopen.  We zijn nog groeiend en willen deze pagina zo veel mogelijk uitbreiden met bedrijven! Zo geven we zowel bedrijven als de particuliere de kans om producten te verkopen", aldus Tim.

Meer berichten