Afbeelding

Herdenking overleden kinderen bij Dobbeplas

Actueel 4.914 keer gelezen

Elke jaar, op de 2e zondag van december, is het WereldLichtjesDag. Dit jaar is dat op 10 december. Samen zullen we stilstaan bij alle kinderen die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten! Als je een kind hebt verloren dan ben je van harte welkom. Ook broertjes, zusjes, oma's, opa's en anderen die zich met jou verbonden voelen zijn welkom.

Inloop om 18.30 uur op het strandje bij de Dobbeplas in Nootdorp. Van 18.45 tot 19.45 uur zullen we stil staan bij alle overleden kinderen. Na afloop kunnen we nog even napraten en opwarmen in Restaurant Buytenhout, aldus Sjalestia van Aggelen van PS Uitvaartbegeleiding.

Wil je ook een bijdrage leveren aan deze bijeenkomst dan kun je contact opnemen met PS Uitvaartbegeleiding, Sjalestia van Aggelen via info@psuitvaartbegeleiding.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant