Logo telstar-online.nl

Kom naar de 'Rolluik Herfstactie' bij Vitrona

  •   keer gelezen

Tijdens de decembermaand is er een 'Rolluik Herfstactie' bij Vitrona in Berkel en Rodenrijs. Wilt u extra voordelig rolluiken aanschaffen? Kom langs in onze showroom, we vertellen u alles wat u wilt weten.

Rolluiken zorgen op veel fronten voor een comfortabele leefomgeving. Het product kent vele voordelen: zonwerend, lichtwerend, inbraakvertragend, energiebesparend en geluidswerend.            

Vitrona-veiligheidspakket
Veel mensen denken dat inbraken alleen 's nachts plaatsvinden. Niets is minder waar, want 50% van de inbraken vindt plaats op klaarlichte dag. De meeste inbrekers komen binnen via de tuin. Met slechts een schroevendraaier hebben de meeste inbrekers al binnen 20 seconden de terrasdeuren open. Een gesloten rolluik kan afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogt de veiligheid nog meer. Het Vitrona-veiligheidspakket met versterkte onderlijst, demontagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis.

Nu € 100 korting
De 'Rolluik Herfstactie' vindt plaats bij Vitrona aan de Nobelsingel 4 in Berkel en Rodenrijs, van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 uur tot 15.00 uur. Bij de aanschaf van uw rolluik ontvangt u nu € 100,00 korting per elektrisch rolluik.

Roma Rolluiken
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Vitrona en fabrikant Roma. Roma wordt exclusief door Vitrona geleverd voor de regio Oostland – Midden-Delfland – Hoek van Holland – Haaglanden – Westland. Vitrona biedt u met deze Roma rolluiken nog meer veiligheid en een comfortabel woonplezier.

Familiebedrijf Vitrona
Vitrona is een modern en gespecialiseerd familiebedrijf in zonwering, rolluiken, kozijnen en terrasoverkappingen. Sinds 1979 heeft het familiebedrijf een breed en compleet assortiment gecreëerd, waarbij klantspecifieke wensen, kwaliteit waarborging en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In de showroom van ruim 350 m2 wordt het gehele assortiment gepresenteerd. Bezoek gerust de showroom en laat u onder het genot van een kopje koffie meer vertellen over deze actie.

VITRONA_adv_rolluiken_130x190_berkel_31dec_def_page_001

Meer berichten