Logo telstar-online.nl

Winterfair bij du Midi

  •   keer gelezen

Delfgauw - Op zondag 10 december wordt bij Café du Midi aan de Noordeindseweg in Delfgauw voor de vierde keer de 'du Midi Winterfair' georganiseerd. Na drie voorgaande, succesvolle edities belooft het ook dit jaar weer een gezellige middag te worden.

Het evenement is volledig gratis toegankelijk en is leuk voor zowel jong als oud. Op de Winterfair staan veel kraampjes met uiteenlopend aanbod. Bijvoorbeeld; Rode rozen en taartjes, Mooi Mekkerland en biologische bakkerij Jan Bronswijk voor zowel zoete als hartige lekkernijen. Ook is Stichting Stunt dit jaar weer van de partij met een goedgevulde kraam, evenals Heijbers en Verkleij met hun handgemaakte houten objecten, Dancersroad met vintage kleding, sieraden en tassen, stadsplantenwinkel Groene vingers en Leonietjes met houten speelgoed en handgemaakte kraamcadeaus. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van de kramen dit jaar.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderplein gecreëerd waar ook zij zich niet zullen vervelen. Zo kunnen ze geschminkt worden, knutselen of een ritje in de draaimolen maken. En natuurlijk heeft du Midi een gezellige buitenbar gemaakt voor een warme choco, glühwein, borrel en/of hapje hierbij. Kortom een gezellige middag voor de hele familie!

De Winterfair begint om 11.00 uur en zal tegen 18.00 uur aan zijn einde lopen. Kleine tip; kom lopend of op de fiets, de parkeergelegenheid is schaars.

winterfair_flyer

Meer berichten