Afbeelding

Eerste kopers voor het project Landrijk 6 en 7 in Ackerswoude

Actueel 4.315 keer gelezen

Pijnacker - Woensdag werd door enthousiaste kopers de eerste koop-/aannemingsovereenkomst getekend voor de projecten Landrijk 6 en 7, in het nieuwe woongebied Ackerswoude in Pijnacker.

In totaal zijn hier door ABB Bouwgroep 157 woningen ontwikkeld en gerealiseerd en er komen nog diverse vervolgfasen aan. De ondertekeningen gebeurde onder toeziend oog van Ruseler Makelaars te Pijnacker. De komende weken worden er meerdere overeenkomst getekend.

De verkoop van de nieuwbouwplannen Landrijk 6 en 7 kent een voorspoedige start. Nog geen maand nadat de verkoop is gestart, zijn door een gelukkig stel de eerste handtekeningen gezet.

Landrijk 6 en 7Het plan bestaat uit 45 woningen uitgevoerd in diverse woningtypen. De kopers van een woning in Ackerswoude komen te wonen in een zeer inspirerende omgeving. Pijnacker is een aantrekkelijke woonplaats, met een prachtig natuurgebied. De woningen van Ackerswoude zelf zijn ook omgeven met veel groen. Een prachtige natuur, talloze recreatiemogelijkheden, een karakteristieke architectuur en bovendien veel voorzieningen in de buurt; bijzondere elementen die samenkomen in dit project.

De nieuwbouwplannen; Landrijk 6 en 7, bieden verschillende woningtypen, voor elk wat wils. Zo zijn er 22 herenwoningen met breedtes variërend van 5.70m, 6.00m, 6.30m en zelfs 6.60m, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande villa's en 2 semibungalows (levensloopbestendig). De 45 woningen van Landrijk 6 en 7 zijn inmiddels allemaal onder optie. U kunt zich bij een van de makelaars opgeven als reservekandidaat.

De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op!

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.ackerswoude.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler makelaars via 015 – 369 81 24, WVK makelaardij via 015 – 310 99 48 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant