Afbeelding

Intratuin walhalla voor Kerst- en Harry Potterfans

Algemeen 4.309 keer gelezen

Pijnacker - Tijdens de Kerstshow van Intratuin Pijnacker kom je terecht in een werkelijk sprookjesachtige omgeving. Aan alle details is gedacht!

Direct bij de entree waan je je in een wereld vol magie, namelijk die van Harry Potter. Zowel de oude bibliotheek, de lichtblauwe vliegende oldtimer van Harry én platform 9 ¾ bevinden zich in de entreehal. Specifieke Harry Potter details zoals de uil, de koffer en de pratende hoed zijn terug te vinden in het geheel. De poort van Raveleijn is helemaal nagemaakt! Een tip voor alle bezoekers: kom genieten van de perfectie van het team dat deze show heeft gemaakt.

Kersttreintje
Voor kinderen is het absoluut genieten dit jaar. Ook het kersttreintje rijdt namelijk weer en draait dit jaar om de 'Geit in de klok' uit de Efteling. Daarnaast is er in het kerstthema 'Op reis naar het heelal' een kinderbioscoop te vinden waar kinderen verschillende educatieve filmpjes kunnen kijken over het heelal. Zo kunnen ouders rustig genieten van deze prachtige kerstshow, terwijl de kinderen zich op een leerzame manier vermaken. Want ook dit thema is uitgewerkt in kerstdecoratie: veel donkere kleuren zoals blauw en antraciet met daar tegenover prachtige goudtinten. Toch liever wat lichtere decoratie in de boom dit jaar? Dan kun je helemaal los in het romantische thema met veel pastel- en bruintinten. Hier vind je tevens een dame met een prachtige jurk gemaakt van kerstballen!

Feest bij Intratuin
Intratuin Pijnacker is op werkdagen geopend van 09.30 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de maand december opent Intratuin Pijnacker iedere werkdag haar deuren tot 21:00 uur. Je kunt er dus ook gerust na het werk dineren en genieten van heerlijke kerstmenu's in het tuincafé.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant