Afbeelding

Vanavond cultuurdebat

Actueel 1.031 keer gelezen

Het Cultuurplatform Pijnacker-Nootdorp organiseert vanavond, woensdag 29 november, een debat over het cultuurbeleid in de gemeente. Iedereen is welkom bij dit debat dat om 20.00 uur begint in de bibliotheek aan de Julianalaan in Pijnacker.

Het doel van het debat is om in de aanloop naar de verkiezingen van maart 2018 politiek en cultuur met elkaar in contact te brengen en van gedachten te wisselen over cultuurbeleid en cultuurpraktijk in de gemeente. Bruist Pijnacker-Nootdorp voldoende of kan het beter? Zijn er genoeg financiële middelen en mogelijkheden? Wat kan de politiek doen en wat de samenleving zelf?

Cultuur is bij dit alles een heel breed begrip: Verbeelding is cultuur maar de Kermisfeesten van Nootdorp en de Kraaienrit zijn dat ook. Alle aanwezigen krijgen de gelegenheid om zaken naar voren te brengen en deel te nemen aan de discussie die ergens na 21.00 uur wordt  gevolgd door een netwerkborrel. Burgemeester Francisca Ravestein is in het College van B&W eerstverantwoordelijk voor cultuurbeleid. Zij opent en sluit de avond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant