Afbeelding

Vrouw (77) beroofd in Albert Heijn

Actueel 13.197 keer gelezen

Pijnacker - Een 77-jarige inwoonster van Pijnacker is helemaal ontdaan. Afgelopen vrijdagmiddag werd ze door twee vrouwen beroofd in de Albert Heijn in winkelcentrum Ackershof.

Ze wil andere inwoners waarschuwen en doet vandaag haar verhaal tegenover Telstar Online. "Bij de zuivelafdeling kreeg ik een duw van twee vrouwen van ongeveer twintig jaar oud. Ik vond ze sowieso al vreemd, want ze stonden de hele tijd in de buurt, maar pakte niets uit het schap."

Ineens was het tweetal verdwenen en kwam de vrouw bij de kassa erachter dat haar tas was leeggehaald. "Mijn zwarte portemonnee was weg, evenals belangrijke foto's, een kortingskaartje voor de kapper, mijn tandartskaart en koffiekaartjes voor CulturA. Ja, en daar sta je dan met je boodschappen. Die kon ik dus niet afrekenen." Het slachtoffer kon de volgende dag terecht op het bureau om aangifte te doen.

Het signalement van de vrouwen luidt: ongeveer twintig jaar oud. Eén vrouw droeg een zwarte hoofddoek en heeft een blanke huidskleur. De andere licht getinte vrouw droeg geen hoofddoekje. Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant