Afbeelding

CDA Pijnacker-Nootdorp kiest voor ervaring én vernieuwing met kandidatenlijst

Actueel 3.267 keer gelezen

De leden van CDA Pijnacker-Nootdorp hebben de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Dat het CDA een brede volkspartij is komt ook tot uitdrukking in de lijst.

Het is een sterke lijst waarbij de jongste kandidaat nu nog 16 jaar is en de oudste 69. Maar er is ook een goed evenwicht met kandidaten met een praktijkgerichte opleiding en kandidaten met een kennisgerichte opleiding. Mensen met veel ervaring in de politiek, en vernieuwende kandidaten. Ook alle benodigde disciplines zijn goed vertegenwoordigd om tot een goede fractie te komen.

Eerder is Frank van Kuppeveld al gekozen als lijsttrekker van het CDA. Frank is inmiddels zeer ervaren in de politiek na acht jaar in de raad te hebben gezeten met verschillende portefeuilles. Hij staat bekend als een echte verbinder. Iets wat erg belangrijk is in deze tijd! Ook Frank is erg enthousiast over de vastgestelde kandidatenlijst: "het zijn fantastische kandidaten die elk veel kennis en ervaring meebrengen, maar samen ook een goed team zullen vormen".

Vertrouwde namen zijn onder andere Edward de Lanoy (plek 3) en Anne Volkers (plek 5) die op dit moment ook raadslid zijn, maar wellicht ook Janneke Verwijmeren (plek 2) en Herman Sizoo (plek 7) die enige tijd geleden ook in de gemeenteraad hebben gezeten. De hoogste nieuwkomers zijn Marjan Schellingerhoudt (plek 4) en Janno Meijer (plek 6). Marjan werkt op dit moment als docent in het onderwijs en Janno is met 23 jaar de een na jongste kandidaat op de lijst, en werkt bij de Rijksoverheid. Ook de oudere generatie is vertegenwoordigd, met Anne Volkers en Herman Sizoo.

In het totaal staan twintig kandidaten op de kieslijst voor het CDA. Keuze genoeg dus! Zij staan klaar zich de komende vier jaar voor u in te zetten, maar zullen zich ook nog verder voorstellen in de loop van de verkiezingstijd. Bob van der Deijl is 15 jaar lid geweest van de gemeenteraad en is op dit moment wethouder van Pijnacker-Nootdorp. Hij staat als lijstduwer op de kandidatenlijst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant