Geen punten voor Nootdorpse voetbalclubs

Sport 498 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen weekend trad Koning Herfst echt het land binnen. In een troosteloos weekend speelde beide Nootdorpse voetbalclubs een uitwedstrijd.

SV Nootdorp ging zaterdag in Barendrecht op bezoek bij Smitshoek. Nootdorp kwam in de eerste helft vlak voor rust nog wel op voorsprong door een doelpunt van Charlie Windhorst maar moest in de tweede helft de meerdere erkennen in Smitshoek en werd met 3-1 huiswaarts gestuurd.

RKDEO ging zondag in Vijfhuizen op bezoek bij DSOV. In een gelijkopgaande strijd kwam DSOV na een half uur spelen op 1-0 voorsprong en na iets meer dan een uur spelen verdubbelde DSOV de voorsprong naar 2-0. RKDEO deed wat het kon maar kwam niet tot scoren. Door de uitslagen op de andere velden bleef RKDEO op de tweede plaats van de ranglijst staan maar DSOV pakte met nog 1 wedstrijd te spelen in de eerste periode met 4 punten voorsprong op RKDEO de eerste periode titel.