Afbeelding

'Stones' geven concert in De Drie Heeren

Algemeen 2.247 keer gelezen

Pijnacker - De beste Rolling Stones Tribute band van Nederland staat zaterdag 4 november in Grandcafé De Drie Heeren. De entree is helemaal gratis! En de show begint om 22.00 uur. Zet 't alvast in je agenda!

"Voor het vierde achtereenvolgende jaar halen we Flight naar De Drie Heeren. Deze Rolling Stones Tribute band zorgt elk jaar voor een onvergetelijk avondje rocken", zegt Marcel Soeterbroek van De Drie Heeren enthousiast.

Flight is een groep van een vijftal muzikanten met liefde voor de muziek. Musiceren op een transparante wijze zoals het is bedoeld, simpel maar doeltreffend. De songs die worden gespeeld komen uit een muziekperiode van een vergeten tijdperk van pure "Rhythm and Blues" die door de Rolling Stones werden vertolkt.

De kracht van Flight ligt in het enthousiasme en de ruimte die iedere muzikant heeft om zijn eigen invulling aan de bekende of minder bekende songs te geven. Natuurlijk ontbreken de "hits" van die tijd niet op de "playlist" van de band. Ook de minder bekende stukken staan garant voor een nostalgische-. bluesie- en swingende avond die voor elke muziekliefhebber een genot zal zijn.

Uit de krant