Foto: Tjapko Media
Foto: Tjapko Media

Inner Wheel doneert mooi bedrag aan de Speelgoedbank

Actueel 1.907 keer gelezen

Inner Wheel is een internationale serviceclub die staat voor het werven van fondsen, bevorderen van vriendschap en het bevorderen van internationale contacten. Vergelijk de club maar met de wellicht iets beter bekende Rotary en/of Lyons.

De afdeling Delft van Inner Wheel is een zeer actieve afdeling die voor allerlei goede doelen en acties fondsen werft. Zowel internationaal als nationaal en ook regionaal. Het afgelopen jaar heeft de serviceclub de Speelgoedbank in Pijnacker-Nootdorp gekozen als regionaal goed doel. Inner Wheel Delft is onder de indruk van wat de Speelgoedbank doet en betekent voor veel kinderen en hun ouders binnen de gemeente.

Onlangs hebben Tynke Siegersma (links op de foto) en Netty Zegers (uiterst rechts op de foto) een cheque van € 500 overhandigd aan Kelly Kleinis en Wilma Kneppers van de Speelgoedbank. Het geld zal goed besteed worden. Op 22 november organiseert de Speelgoedbank, die opereert onder de vleugels van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging, een kids verwenmiddag.

Een groep kinderen zal op uitnodiging een hele leuke middag gaan beleven. Ze kunnen spelen, freerunnen, zich laten schminken en een creatieve workshop volgen. Aan de exacte invulling van deze middag wordt nog gewerkt. De kids krijgen in ieder geval een goody bag mee met een leuk cadeautje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant