Het enthousiaste team van Expert Pijnacker: Jeroen van Dongen, Casper Stevens en Patricia van Leeuwen. Ed Schrover en Marco Graatsma ontbreken op de foto.
Het enthousiaste team van Expert Pijnacker: Jeroen van Dongen, Casper Stevens en Patricia van Leeuwen. Ed Schrover en Marco Graatsma ontbreken op de foto.

Expert, daar word je wijzer van!

Algemeen 2.084 keer gelezen

Het ondernemen zit de familie Van Dongen in het bloed. Het avontuur begon ooit aan het Emmapark in Pijnacker onder de vlag van Dubbel D. Rob van Dongen legde daar de basis voor het familiebedrijf. Inmiddels heeft zoon Jeroen van Dongen het stokje al een tijdje overgenomen. Met twee prachtige, ruime Expert-filialen in Pijnacker én Berkel, is het bedrijf niet meer weg te denken uit het Oostland.

Sinds 2001 zetelt Expert in de Kerkstraat in Berkel. "Letterlijk en figuurlijk een toplocatie", zegt Jeroen. De start in Pijnacker in 2012 was iets lastiger, erkent hij eerlijk. "Mensen hebben onze winkel in Ackershof een beetje moeten ontdekken, maar inmiddels draait het prima", zegt hij. Dat komt niet op de laatste plaats, omdat Expert ook een professionele fotostudio heeft om pasfoto's te laten maken. Ook verkoopt men stofzuigerzakken.

Het aanbod is enorm. "Televisies, audio, (vaat)was- en droogmachines, koelkasten, maar ook speakers van de merken Sonos en Bose", weet Jeroen. Overigens biedt Expert een gratis inmeetservice wanneer het gaat om inbouwapparatuur voor keukens. Het meten, leveren én inbouwen geschiedt vervolgens binnen maximaal 48 uur. Dat is pas service!

Mocht uw gekochte televisie onverhoopt te klein of te groot zijn aangeschaft, dan is dat geen punt. "Omruilen kan gratis binnen 14 dagen. En ook na de aankoop bieden wij service en garantie."

"Wij geven de consument een eerlijke kans. Mijn boodschap is dan ook: kom eens praten in de winkel. Er is veel bespreekbaar en de koffie staat klaar", aldus Jeroen, die druk bezig is met het verbouwen van het pand naast de winkel in Berkel. Hij maakt vast zijn excuses voor de overlast, want de winkel is wel gewoon open. Om dat leed te verzachten heeft Jeroen extra veel acties en aanbiedingen in deze periode, dus loop gerust even binnen.

Expert Pijnacker
Ackershof 42
015-3692565

Expert Berkel
Kerkstraat 10
010-5190354
www.expert.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant