Rinus en Frank van der Meer voor een prachtige huizen die door Meerbouw Pijnacker zijn gebouwd. Foto: Cok van den Berg
Rinus en Frank van der Meer voor een prachtige huizen die door Meerbouw Pijnacker zijn gebouwd. Foto: Cok van den Berg

"Wij leven van het dorp dus het dorp leeft van ons"

Algemeen 3.557 keer gelezen

Frank van der Meer van Meerbouw Pijnacker, het lokale aannemersbedrijf dat hij samen met zijn vader Rinus leidt, wil graag benadrukken dat hij oog heeft voor de omgeving waarin hun bouwbedrijf zo heeft kunnen groeien: "dat vertaalt zich inderdaad in steun die we leveren aan bijvoorbeeld de wielerrondes, voetbalclubs die we sponsoren, de plankjes die we jaarlijks geven aan Jeugdland, maar ook de pooltafel en de tafeltennistafel die we samen met de negen bedrijven die gewerkt hebben aan het opknappen van het Hofland hebben gegeven aan de bewoners."

Meerbouw Pijnacker heeft het voormalige bejaardenhuis in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp mede helpen verbouwen zodat de nieuwe bewoners, een mix van lokale jongeren en statushouders hier voor een periode van tien jaar gehuisvest kunnen worden. Ze hebben de brandveiligheid en houtrot aangepakt, de door NIVO aangeboden grote keuken in de gemeenschappelijke ruimte en de kleine keukentjes in de appartementen geplaatst.

Dat is de werkwijze van Meerbouw Pijnacker ten voeten uit. Betrokken daar waar het gaat om lokale initiatieven, en samenwerkend met andere bedrijven uit Pijnacker-Nootdorp. " Met vaste partners zoals Velux Elektrotechniek, Verbakel Gasservice, Toussaint Kleurmakers en Blijleven werken we aan de meest uiteenlopende projecten in onze regio. Er is genoeg werk voor ons allemaal, gezonde concurrentie houdt je scherp en je weet wat je aan elkaar hebt. Het gaat prima zo. We zijn nu met  ca. 13 timmermannen en de beslissingen neem ik nog steeds samen met mijn vader. Hij begeleidt wat meer de jongens op de projecten en ik stort me de grote projecten en de commerciële achtergrond. We hebben net een schitterend mooi huis in Delft opgeleverd en op facebook staat een leuk filmpje van een huis wat we helemaal verbouwd hebben. Het gaat prima zo, we leveren goed en mooi werk, kijk maar naar de foto die Cok van den Berg heeft gemaakt'. Ook werken bij dit bedrijf, zie de vacatures op www.meerbouw.nl voor Werkvoorbereider/Calculator en zelfstandige timmerman.

Meerbouw Pijnacker
Heulweg 12
2641 KR Pijnacker
015 - 369 40 40
info@meerbouw.nl
www.meerbouw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant