Leo Harteveld buiten in het zonnetje voor zijn nieuwe pand aan de Delftsestraatweg.
Leo Harteveld buiten in het zonnetje voor zijn nieuwe pand aan de Delftsestraatweg.

Leo Harteveld: "Ik loop harder voor klanten uit de buurt"

Algemeen 1.562 keer gelezen

Leo Harteveld van Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg, tussen Pijnacker en Delfgauw is er duidelijk over: "Ik loop harder voor een klant die uit de buurt komt."

"En dat heeft een reden, als een klant hier een auto koopt, nieuw of occasion ga ik ervan uit dat ze de auto bij mijn vakmensen in onderhoud geven. De ervaring leert dat het prettig is om je auto dichtbij huis, in onderhoud te hebben. Daarom ben ik scherper in mijn prijzen als het gaat om een klant die hier in de buurt woont. Logisch toch? We gaan samen een langdurige relatie aan, daar doe ik het voor en daar heb ik wat voor over", aldus Leo Harteveld. 
Zijn werkplaats staat voor iedereen, rijdend in welk automerk dan ook, wagenwijd open. Harteveld houdt van helder communiceren, op alle fronten. De werkplaats belt altijd op voor overleg wat er het beste aan de auto gedaan kan worden, tegen welke reële prijs. "We doen wat nodig is om je auto lekker fit te houden", daar is Harteveld altijd helder over. 

Waar Harteveld ook helder over is hoe je met klanten omgaat, zijn klanten, die hij samen met zijn team in de watten legt: "ja, op dat kopje koffie in een echte aardewerken mok ga ik niet bezuinigen, dat moet smaken, zeker als je eventjes op je auto moet wachten. Ook de lectuur die je hier leest wordt maandelijks vernieuwd", benadrukt Harteveld. Hij besteedt veel tijd aan het bespreken van de mogelijkheden voor de aanschaf van een auto met zijn klanten. Of het nu gaat om een Saab, Subaru of welk merk dan ook. Hij zet de klant op een voetstuk, net zoals hij altijd een uniek exemplaar buiten op het schuine podium uitlicht. Niet zo gek dat die meestal binnen een mum van tijd verkocht zijn. 

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26 c
2641 NB Pijnacker
015-2565100
info@autobedrijfharteveld.nl
www.autobedrijfharteveld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant