Afbeelding

Howdy's viert feest met gratis pannenkoeken

Algemeen 2.532 keer gelezen

Nootdorp - Pannenkoekensaloon Howdy's aan de Gildeweg in Nootdorp (bij het Witte Paard) bestaat vijftien jaar. Dat wordt van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober groots gevierd.

De hele week is de Howdy's kidspannenkoek met poedersuikerlogo geheel en al gratis voor de kinderen. En is er een leuk presentje voor onze gasten. Op vrijdag 6 oktober bereikt het feest zijn hoogtepunt. Dan is er een ballonnenclown en kun je je laten schminken. Ook staat er een springkussen voor de kinderen.

Howdy's is al 15 jaar een groot succes. Het pannenkoekenrestaurant is op weg naar de een-miljoenste pannenkoek. Waarschijnlijk wordt die mijlpaal volgende week tijdens de feestweek bereikt. Nog 1841 pannenkoeken te gaan, zei eigenaar Piet Vergeer afgelopen maandag tijdens dit interview. Aangezien er op één dag soms 350 pannenkoeken worden gebakken en met smaak opgegeten, kan het zomaar gebeuren dat de eenmiljoenste volgende week valt. Het team van Howdy's houdt het nauwlettend in de gaten.

Omdat je als restaurant moet blijven vernieuwen is Howdy's vanaf 1 september gestart met enkele heerlijke extra gerechten naast de pannenkoeken. Zo kun je nu ook kiezen voor een biefstuk met pepersaus en versgebakken frietjes, kipsaté met pindasaus en een Angusbeef-hamburger. Dit is nu al een groot succes. Een op de zeven mensen kiest nu voor iets anders dan een pannenkoek en vooral de hamburger is heel populair. Howdy's blijft natuurlijk op de eerste plaats de pannenkoeksaloon in deze regio.

Nog even de openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 15.30 uur. Woensdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. TIP: in de schoolvakanties zijn we alle dagen vanaf 12:00 uur open.

Pannenkoeksaloon Howdy's
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
www.wittepaard.nl
www.howdys.nl
Facebook: howdyssaloon

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant