Afbeelding

Hubert van Breemen overleden

Algemeen 2.235 keer gelezen

Regio - Vandaag hebben wij het trieste nieuws moeten vernemen dat voorzitter Hubert van Breemen van vereniging Bewoners Tegen Vliegtuigoverlast BTV, vrij plotseling op maandag 25 september 2017 op 65-jarige leeftijd is overleden als gevolg van een hartstilstand in het ziekenhuis Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

Hubert is al vele vele jaren zeer actief voor de vereniging BTV in allerlei functies, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Zijn levenslust, geestdrift, inhoudelijkheid, betrokkenheid en gedrevenheid voor de vereniging was groot. Zijn netwerken, het hebben van contacten met overheden, instanties, overlegverbanden- en media waren inhoudelijk, vriendelijk maar altijd duidelijk met als doel de uitgangspunten van de vereniging uit te dragen. Daarnaast was Hubert een mensenmens en was hij ook betrokken naar de medebestuurders, adviseurs en de individuele leden.

Het bestuur van de vereniging, met ruim 860 leden / gezinnen, zal mede het goede, gedreven en inhoudelijke werk, die betrokkenheid naar de leden en daarmee die inzet van Hubert van Breemen onverkort voortzetten en zal op korte termijn kenbaar maken wie de taken van Hubert van Breemen zal kunnen en willen overnemen. Het bestuur functioneert op dit moment met een plaatsvervangend voorzitter en woordvoerder zijnde Dirk Breedveld.

Indien men afscheid wil nemen van Hubert van Breemen, dan kan dat op zaterdag 30 september 2017 om 11.00 uur begraafplaats Hofwijk Delftweg 230, 3046 ND Rotterdam.

Uit de krant