Afbeelding

JewelEar verhuist naar grotere locatie

Algemeen 1.545 keer gelezen

JewelEar Hoortoestellen is alweer bijna vijf jaar gevestigd in Winkelcentrum Parade in Nootdorp en is toe aan een volgende stap. "We zijn er heel trots op dat we deze stap kunnen maken, we hebben op de nieuwe locatie meer ruimte, twee studio's, praktischer indeling en we zijn beter bereikbaar, want je kunt er met de auto voor de deur worden afgezet!", zegt Eline Ruiter. JewelEar blijft in Winkelcentrum Parade, maar verhuist naar de andere kant, tegenover Huisartsenpraktijk Balans, aan de Drafbaan 30.

Bij JewelEar merken ze dat er grote behoefte is aan kwalitatieve hoorzorg. Als onafhankelijke en zelfstandige audicien kunnen ze de service en kwaliteit bieden die de slechthorende nodig heeft. Bovendien heeft JewelEar met alle zorgverzekeraars een overeenkomst of contract. De nieuwe winkel zal geopend worden door tijdens twee feestelijke openingsdagen de deuren open te houden voor wie wil komen kijken. Deze dagen vinden plaats op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september van 9.00-17.00 uur

Naast het bewonderen van de mooie nieuwe winkel, kunt u ook uw hoortoestellen (ongeacht merk/type of waar gekocht) kosteloos laten checken door een professionele hoortoesteltechnicus/reparatiespecialist van Widex Hoortoestellen. Iedereen is welkom, ook mensen die nog niet bekend zijn bij JewelEar. Ook Oticon Hoortoestellen zal aanwezig zijn. Zij hebben een bijzondere opstelling waarbij het mogelijk is om hoortoestellen te beluisteren van verschillende kwaliteitsniveau's. Dit is ook voor de goedhorende partner/omgeving erg leuk om te ervaren! Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden. Vanwege de verhuizing is JewelEar van dinsdag 29 augustus tot en met donderdag 31 augustus gesloten. Ze zijn dan wel telefonisch bereikbaar onder het bekende telefoonnummer 015-7400400 en de winkel in Gouda is gewoon geopend.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant