Afbeelding
10% KORTING

Heerlijke zomeractie bij Schnitz and Ribs

Algemeen 913 keer gelezen

Victor en Pablo Mendez leerden het vak van hun vader Hugo. Deze beroemde chef-kok uit Uruguay is helaas niet meer onder ons, maar zijn zonen zetten het vak met veel passie voort, in de geest van Hugo. Vanuit de culinair hoogstaande én professionele keuken in Nootdorp draait bezorgdienst Schnitz and Ribs inmiddels op volle toeren.

De gebroeders Mendez hebben kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel staan. "Wij maken alles zelf en werken alleen met verse producten", vertelt Pablo enthousiast. "Wij hebben beide veel restaurantervaring en juist dat gevoel willen wij uitstralen. Wij brengen de restaurantkwaliteit bij wijzen van spreken aan huis. Alleen de allerbeste producten en ook nog eens goed verpakt. En niet op de laatste plaats: Het is binnen 45 minuten bezorgd."

Wat vindt Pijnacker-Nootdorp en omgeving allemaal bij Schnitz and Ribs? Uiteraard de lekkerste huisgemaakte schnitzels en Spareribs van Nederland, maar vergeet ook de overheerlijke hamburgers en Saté niet. 
Alle gerechten worden geleverd met een frisse salade, Friet (krul) of wedges aardappels. Daarnaast kun je je eigen Schnitzel of Hamburger samenstellen met de vele ingrediënten die te vinden zijn op de website. Neem bijvoorbeeld: The Godfather Schnitzel, rode gegrilde paprika, mozzarella, crispy ui en  Jalapeño of Hugo's Choice Schnitzel, tomatensalsa, bacon en gegratineerde kaas.

Bestel nu met actiecode Telstar en ontvang 10 procent korting op uw gehele bestelling (vanaf 15 euro)

Bestellen kan heel eenvoudig via schnitzandribs.nl, waar je direct kunt betalen via IDeal. Bellen is ook mogelijk via 015-2579466. Het volledige menu van Schnitz and Ribs is te vinden op schnitzandribs.nl
Volg Schnitz and Ribs ook op Facebook en blijf zo op de hoogte van smakelijke acties!

Schnitz_nieuwe_advertentie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant