Afbeelding

Uitverkoop bij Sport 2000 Pijnacker

Algemeen 3.831 keer gelezen

Pijnacker - Het is de laatste week van Sport 2000 Pijnacker in Ackershof. Het is al een paar weken uitverkoop en die loopt tot en met komende zaterdag 26 augustus.

Zoals al eerder gemeld verlaat Sport 2000 Pijnacker tegen de eigen zin. In 2015 betrok de sportzaak die eerder aan de andere kant van het winkelcentrum in Ackershof 1 gevestigd was het huidige pand op basis van een tijdelijk contract. De bedoeling was dat er na een paar jaar een verhuizing naar een nieuw te ontwikkelen pand op de voormalige Rabolocatie zou volgen.

De ontwikkeling daar is vertraagd en daarom moet Sport 2000 net als C&A en HEMA wijken voor een supermarkt in Ackershof 2. Dit deel van het winkelcentrum bestaat nu vijf jaar maar leidt tot heden een 'zieltogend' bestaan. Er is grote behoefte aan een 'trekker' die voor meer loop in het winkelcentrum zorgt. Sport 2000 voelt zich de dupe van deze ontwikkeling en verwijst de klanten naar de vestigingen in Delft en Berkel. Misschien keert de winkel van de familie Wijtman ooit nog eens terug, maar voorlopig moet Pijnacker het zonder sportzaak stellen.

koop

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant