Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek
PROGRAMMA

Kermisweek gaat helemaal los!

Actueel 2.238 keer gelezen

Nootdorp - Samen met partycentrum Het Witte Paard, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Stichting Korte Baan Nootdorp, Triodus Kinderopvang, Stichting Wielercomité Nootdorp en de dames en heren tuinders organiseert de Nootdorpse Oranjevereniging, met haar vrijwilligers de traditionele Nootdorpse Kermisweek.

Zoals u gewend bent is de Dobbeplas de eindbestemming van uw zomervakantie. Veel Nootdorpers kijken er ieder jaar weer naar uit. Dé feestweek van het jaar, waarin er voor iedereen iets te beleven valt. Een programma propvol activiteiten die passen bij het karakter van Nootdorp.

Op dinsdag 8 augustus trappen we af, waarna u tot en met zondag de 13e kunt genieten op diverse plekken in het dorp. Het terrein aan de Dobbeplas is de spil van de feestweek; maar natuurlijk ook de Poort, de Parade en Wolverlei/Kievitsbloem spelen een belangrijke rol met onder andere kortebaandraverij, zomerterras en de wielerronde. Ook dit jaar zal er op de zaterdagavond van de Kermisweek om 22.30 uur weer een groots vuurwerk zijn. De Oranjevereniging en alle organisatoren wensen u een heel gezellige en vooral ook zonnige Kermisweek toe! Meer informatie en actualiteiten zijn te vinden op de website van de Oranjevereniging en via Facebook.

Programma_Kermis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant