Foto: ingezonden
Foto: ingezonden

Ophef over groot geschapen hond rotonde

Actueel 6.815 keer gelezen

Nootdorp - Sinds deze week siert een huisje, een boompje en een beestje de rotonde op de Poort in Nootdorp. De hond zorgt voor heel wat hilarische reacties.

"De hond is wel heel erg groot geschapen", appt een Nootdorper naar onze redactie. Ook kinderen grappen en grollen tijdens het voorbijrijden. "Het is duidelijk te zien dat het een mannetje is", zegt een voorbijganger. "Mijn zoon heeft de foto nog voordelig genomen", grapt de vader van de jeugdige fotograaf. Hoe dan ook: de rotonde van Nootdorp staat groots op de kaart!

Update 14.56 uur
Roweko Staalconstructies blijkt achter het kunstwerk te zitten. Ze hebben het huisje, de boom en de veelbesproken hond vervaardigd als reclameobject voor de bekende makelaar Jan-Willem Dijksman uit Nootdorp. "Tijdens de productie van dit kunstwerk in opdracht van Dijksman & Partners, die deze rotonde hebben geadopteerd, Kwam onze waakhond Goofy langs lopen, het viel een van onze medewerkers op dat er toch echt iets aan de hond ontbrak. Dit hebben wij er toen maar op eigen initiatief onder gelast", zo laat een woordvoerder van Roweko weten.

Dit_hem_dan

Dit is 'm dan. Goofy stond model.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant