Kokkin Winarni, Nikky en Widya (rechts) op de foto met Ed die bijna dagelijks wel even naar binnen loopt bij de Toko Parade.
Kokkin Winarni, Nikky en Widya (rechts) op de foto met Ed die bijna dagelijks wel even naar binnen loopt bij de Toko Parade.

Toko Parade is een blijvertje

Algemeen 2.361 keer gelezen

Ed Goedhuys uit Nootdorp bestelt een overheerlijk broodje bakeljauw. Een soort stokvis, op z'n Indonesisch bereid. "Hij gaat boodschappen doen en komt dan even stiekem een broodje eten", zegt Widya lachend terwijl ze het broodje prepareert. Dat stiekeme is er vijf minuten later helemaal af. Ed gaat in alle openheid op de foto met de dames van zijn geliefde Toko Parade.

Die dames, dat zijn naast Widya de geweldige kokkin Winarni en hun geliefde collega Nikky die even een traantje moet wegpinken, maar dat komt door de uien die ze net aan het snijden is geweest. Toko Parade bestaat al vele jaren en heeft alles in huis voor de Indonesische en de Surinaams/Hindoestaanse keuken. Dat wil zeggen: alle ingrediënten en kruiden en ook allerlei kant en klare gerechten. Het grappige is dat het eigenlijk vooral blanke Hollanders zijn die genieten van de gerechten. Een puur Nederlandse man bestelt voor twee personen hete kip en gaat daar heerlijk van genieten.

Zoals uit de bestelling van Ed al bleek, heeft Toko Parade ook allerlei belegde broodjes en Indische snacks, allemaal in eigen keuken bereid. Er zijn eveneens rotigerechten en je kunt desgewenst ook op de vegetarische toer. Zeer veelzijdig zijn de rijsttafels voor één tot en met vier personen en zo verder.

Toko Parade is in alles op kwaliteit en smaak gericht. De Toko kent geen beperkingen, ook niet in tijd. Zeven dagen per week kun je er terecht, maandag van 12.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 14.00 tot 19.00 uur. Op locatie verzorgt Toko Parade catering. Nog geen kennisgemaakt met Toko Parade? Toch maar snel eens doen.

Toko Parade
Lange Baan 9
2632 GC Nootdorp
015 - 380 7700
www.toko-parade.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant