Afbeelding

Cover fotoshoot Ackershof voor Vaderdag

Algemeen 712 keer gelezen

Altijd al eens op de cover van een magazine willen staan... nu kan dit. Aanstaande zaterdag 17 juni (één dag voor Vaderdag) vindt er van 12:00 tot 16:00 uur een fotoshoot plaats in de leegstaande winkel naast Keurslager Opstal.

Er zijn een aantal super leuke en stoere covers van magazines gemaakt. Covers waar vaders prima inpassen. In de fotostand gaan de vaders klaarstaan voor een witte achtergrond. Na het maken van de foto, wordt het ontwerp van de cover over de foto heen gemonteerd. Zo ontstaat de foto met vader op de cover! Natuurlijk hoeft niet persé vader op de cover. Het is ook super leuk wanneer de kids op de cover staan. Hartstikke leuk om cadeau te geven aan papa. Zijn kids op de voorkant van zijn favoriete magazine.

De foto waarover de cover gemonteerd wordt is 13 bij 18 centimeter groot en mag gratis worden meegenomen. I.v.m. de rechten zijn de covers parodieën van bestaande magazines. Voetbal Nederland is bijvoorbeeld een parodie op Voetbal International en Auto Vandaag is een parodie op Auto Week.

Vergeet ook zaterdag 24 en/of zondag 25 juni niet in uw agenda te zetten, dan vindt de traditionele Jaarmarkt plaats in het centrum van Pijnacker. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Er staan bijna 200 kramen op het Raadhuisplein, in de Stationsstraat (tweedehandsspullen en brocante), aan het Emmapark, de Kerkweg, de West- en de Oostlaan. Er zijn diverse kinderattracties (draaimolen, bungee trampoline). De Oost- en Westlaan zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Komend uit de richting Zoetermeer of Delft wordt u omgeleid.

Vanuit de richting Zoetermeer kunt u gebruik maken van de oude ingang van de parkeergarage bij Albert Heijn. Komend vanuit Delft kunt u wel gebruik maken van de ingang van de parkeergarage aan de Oostlaan. U kunt de parkeergarage verlaten via de beide uitgangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant