Afbeelding
KOOP LOKAAL

Interieurstoffen in alle kleuren en maten

Algemeen 940 keer gelezen

Van Schie Interieurstoffen is sinds jaar en dag dé stoffenwinkel van Pijnacker en omstreken. Rob en Irma van Schie hebben een prachtige, ruime winkel aan de Noordweg. Op woensdag, vrijdag en zaterdag staan ze met hun kraam op de markt in Vlaardingen, Zoetermeer en Leiden.

Textiel heeft altijd al een grote rol gespeeld in de familie Van Schie. Moeder Reiny begon haar stoffenwinkeltje bijna vijftig jaar geleden op een zolder aan de Albert Sweitzerlaan in Pijnacker Noord. Daar groeide zij al snel uit. Door de jaren heen heeft het familiebedrijf vele woonkamers in Pijnacker opgefleurd.

Van Schie Interieurstoffen heeft een zeer uitgebreide collectie aan raamdecoratie. Gordijnen, jaloezieën, lamellen, noem maar op. Uiteraard zijn ook de allerlaatste trends verkrijgbaar. "Je ziet nu bijvoorbeeld veel houten jaloezieën", aldus Irma. "En de linnenlook. Robuust, in stoere kleuren; grijs, taupe en jeansblauw." Daarnaast kun je ook voor vloeren, horren en bekleding terecht bij Rob en Irma. Alles is mogelijk: "We werken helemaal naar de wens van de klant. Niets is ons te gek. We denken mee en leveren op maat." Ook de service is dik in orde. Meten en ophangen aan huis is geen probleem. In principe kun je de hele boel uit handen geven.

De laatste jaren zit Irma steeds vaker achter haar naaimachine. Zelf kleren maken is in opkomst. Jonge moeders gaan steeds vaker zelf aan de slag met naald en draad. "Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres", zegt Irma. "We hebben een ruim assortiment hobbystoffen en fournituren." Voor mensen die pas een nieuw huis hebben gekocht, hebben Rob en Irma een leuk welkomstcadeau: "We geven tien procent korting op de gehele collectie." Dus nieuwe inwoners van Ackerswoude en Keijzershof: loop gauw eens binnen aan de Noordweg nummer 3.

Van Schie Interieurstoffen
Noordweg 3
2641 AJ Pijnacker
0153612987 / 0653602330
www.vanschieinterieurstoffen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant