Raymond Driessen, eerste monteur i.o., repareert alle auto's op zijn eigen 'stekkie' in de professionele werkplaats.
Raymond Driessen, eerste monteur i.o., repareert alle auto's op zijn eigen 'stekkie' in de professionele werkplaats.
KOOP LOKAAL

Zeer compleet en lokaal autobedrijf

Algemeen 1.891 keer gelezen

Autobedrijf Nootenboom uit Nootdorp is al decennialang een betrouwbaar en gerenommeerd autobedrijf. Natuurlijk alom bekend vanwege de schitterende showroom aan de Oudeweg, maar wisten jullie dat Nootenboom ook een zeer ruime, professionele werkplaats heeft?

De showroom van Autobedrijf Nootenboom staat bomvol mooie auto's. Nieuwe auto's van KIA en Ford, maar ook occasions van allerlei automerken in verschillende prijsklassen. "Door de uitstraling van onze showroom, vergeet men nog weleens dat we een zeer toegankelijke werkplaats hebben waar iedereen van maandag tot zaterdag terecht kan", vertelt verkoopadviseur Menno Roeling. "Ieder merk auto, met wat voor euvel dan ook, is hier op z'n plek. Hetzij mechanisch, hetzij elektrisch." 

Het bedrijf aan de Oudeweg heeft alle voordelen van een groot bedrijf, maar toch altijd het dorpse karakter behouden, vindt Roeling: "Wij zijn hier diep geworteld. Mensen weten ons te vinden. We zijn betrouwbaar en toegankelijk. Lokaal consumeren heeft veel voordelen. Dat beginnen steeds meer mensen in te zien. Wij bieden service, aandacht en de juiste kennis vlakbij huis. Het is altijd prettiger om voor een garantiegeval naar de garage in de buurt te gaan in plaats van naar de andere kant van het land." 

Lokaal én voordelig: zelfs dat gaat samen. Autobedrijf Nootenboom is sinds 2015 een 'Vakgarage'. Dat betekent grote inkoopvoordelen en heel veel kennis. De monteurs worden meerdere keren per jaar bijgeschoold. En iedere auto die bij Nootenboom met regelmaat in onderhoud is, maakt gratis gebruik van de Europese mobiliteitsservice. "Pechhulp onderweg, overal in Europa. Een hele fijne zekerheid met de zomermaanden in het vooruitzicht", aldus Roeling.  

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en scherpe tarieven in de werkplaats? Maak een vrijblijvende berekening voor uw reparatie op www.vakgaragenootenboom.nl. Stap ook eens binnen in de showroom aan de Oudeweg nummer 29. Van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 uur tot 19.30 uur.

Autobedrijf Nootenboom
Oudeweg 29
2631 PA Nootdorp
015 310 9955
info@vakgaragenootenboom.nl
www.nootenboom-nootdorp.nl
www.vakgaragenootenboom.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant