Sandra Ripken is trots op de kapsalon en 'haar meiden'.
Sandra Ripken is trots op de kapsalon en 'haar meiden'.
KOOP LOKAAL

Perfect geknipt in gezellige kapsalon

Algemeen 2.153 keer gelezen

Om Sandra's Haircare kun je maar moeilijk heen. De gezellige kapsalon van Sandra Ripken zit op een prominente plek in het hart van Nootdorp. Vijf jaar geleden streek ze neer aan de Dorpsstraat nummer 2, toen ze op zoek was naar iets groters. "Maar ook hier zijn we bijna uitgegroeid", vertelt Sandra.

Sandra's Haircare staat voor kwaliteit en gezelligheid. Sandra is heel trots op haar team. Ze heeft zes vaste kapsters en zes stagiaires in dienst: "Het zijn stuk voor stuk kanjers. Technisch zijn we allemaal heel begaafd. En het zijn kleurspecialisten. We volgen jaarlijkse meerdere cursussen en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends." Pasteltinten zijn helemaal hip op het moment. Lavendel, peach, roze, blauw. Een paar plukjes of een heel kapsel. Alles is mogelijk. "We zijn wel altijd eerlijk. Kleur moet je bijhouden. Wat kan wel en wat niet", legt Sandra uit. "Samen met de klant maken we een behandelplan en geven we eerlijk advies. De vorm van het gezicht en de structuur van het haar zijn daarin belangrijke aspecten. We hebben allemaal de juiste kennis in huis om iedereen van een mooi kapsel te voorzien."

Daarnaast heeft iedereen veel plezier in het kappersvak. En onderling is het gezellig. Ze maken veel lol. Ook dat vindt Sandra belangrijk: "Een fijne sfeer breng je ook over op de klant. Dan kom je graag terug." Dat blijkt wel. De salon van Sandra zit lekker vol en op gemoedelijke wijze geeft kapster Chantal een kleuradvies. Als een vrouw binnenkomt met de vraag of haar zoontje nog even geknipt kan worden is ook dat geen probleem. Tot slot is Sandra erg trots op haar website. Een visitekaartje. "Heel modern. Het nieuwste van het nieuwste. Afspraken maken kan zelfs op de smartphone via een speciale app", vertelt Sandra enthousiast. "Zien we jou binnenkort in onze salon?"

Sandra's Haircare
Dorpsstraat 2
2631 CT Nootdorp
015-3107979
www.sandrashaircare.nl


Krasactie
Sandra's Haircare zetelt al 5 jaar in de Dorpsstraat. Om dit te vieren krijgt iedere klant een kraslot. Je kunt mooi kortingen krassen tot wel 10, 20 of 30% op alle Goldwell producten. (zolang de voorraad strekt). Er zitten zelfs krasloten tussen waarbij je drie producten gratis krijgt! Ook geeft het team korting op 7 juni tijdens de braderie op de Sugarbearhair Haarvitamines, Divaderm Make up en de Beauty Pillow.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant