Angélique Hoogstraten met het modelage masker in een van haar salons.
Angélique Hoogstraten met het modelage masker in een van haar salons.
KOOP LOKAAL

Schoonheidsinstituut Hoogstraten: sinds 1960 een begrip in Pijnacker

Algemeen 936 keer gelezen

Verscholen in het hart van bedrijvenpark de Boezem vind je Schoonheidsinstituut Hoogstraten. Sinds 1960 een begrip in Pijnacker. Ooit opgericht door Ineke Hoogstraten, maar sinds 1997 staat dochter Angélique aan het roer. Schoonheidsinstituut Hoogstraten is een zeer nette salon met twee behandelruimtes, uitkijkend op een schitterende tuin. "Dat verwacht je niet midden op een bedrijventerrein", lacht Angélique, die dit jaar haar twintigjarig jubileum viert.

Angélique biedt niet alleen vele huidverzorgde en huidverbeterende behandelingen, maar ook cosmetische, zoals een compleet bruidsarrangement en diverse ontharingsbehandelingen. Ze werkt al sinds jaar en dag met de producten van Maria Galland, een zeer vooraanstaand merk. "Daar werkte mijn moeder al mee. Zij is zelfs door de Maria Galland zélf getraind. Heel uniek." Los van het sentiment, is het ook gewoon een goed product met veel werkzame stoffen, weet Angélique: "De samenstelling is zo dat het altijd een huidverbetering oplevert." De make-uplijn waar ze mee werkt is New Cid, New Cosmetics Identity uit Londen. "Een prachtig make-upmerk. Ik was vanaf dag één verkocht. Het blijft super goed zitten en heeft allerlei mooie, bruikbare kleuren. De lipstick en lipgloss zijn inclusief spiegeltje en lampje. Uniek en heel handig."

Een van de vele behandelingen die Schoonheidsinstituut Hoogstraten aanbiedt, is het zogenoemde modelage masker; een zichzelf verwarmend mineraalmasker. "Een fijne behandeling. De temperatuur gaat heel geleidelijk omhoog en koelt net zo langzaam weer af. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt het afvoersysteem", aldus Angélique. In verband met haar twintigjarig jubileum heeft de Pijnackerse een mooie actie verzonnen: "Bij drie afspraken voor het modelage masker, krijg je de vierde gratis!" Hoe? Geef op de website via 'afspraak maken' de code 'MODELAGEKUUR' door of bel. Verder is Angélique erg benieuwd naar alle nieuwe bewoners van Pijnacker. Ackerswoude is bijvoorbeeld om de hoek: "Ik hoop van harte dat ze de weg naar mijn salon weten te vinden."

Schoonheidsinstituut Hoogstraten
Boezemweg 13
2641 KG Pijnacker
015 369 30 34
www.schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant