Ruud (rechts) vindt het fijn ondernemen in Pijnacker.
Ruud (rechts) vindt het fijn ondernemen in Pijnacker.
KOOP LOKAAL

Tien jaar juwelier in Pijnacker

Algemeen 828 keer gelezen

In september zetelt juwelier Ruud Heemskerk precies tien jaar in winkelcentrum Ackershof. Heemskerk Juweliers is kortweg voor iedereen bereikbaar. "We hebben al leuke dingetjes vanaf vijf euro tot exclusieve producten", vertelt Ruud die uit een echte ondernemersfamilie komt.

Maar voordat hij begon met zijn eigen onderneming, leerde hij het vak niet alleen tijdens een gedegen opleiding, maar ook in het veld. "Ik heb twaalf jaar gewerkt in alle segmenten van het juweliersvak en vrijwel alle facetten van het werk gezien. Ik vind namelijk dat vóór je gaat ondernemen, je eerst moet leren", vertelt hij.

Alle ervaring werpt zijn vruchten af. Heel het dorp heeft vertrouwen in Heemskerk. "Het dorpse is geweldig. Net nog kwam er een mevrouw vertellen dat ze oma is geworden. Je kent iedereen en ze kennen jou. Dat vind ik zeker een pluspunt aan Pijnacker."

Bij Heemskerk Juweliers vind je een grote collectie trouwringen, misschien wel de grootste van de hele regio! Maar uiteraard ook horloges en sierraden. Voor elke prijs en beurs. Ook reparaties zijn geen probleem. Heemskerk Juweliers heeft een eigen horlogemaker en goudsmid in huis! Daarnaast is men exclusief regiodealer van Pandora.

Aan de andere kant van het winkelcentrum is sinds een paar jaar ook Blincq te vinden, ook van Heemskerk Juweliers. Bij Blincq speelt men in op trends, maar ook hier geldt: alle leeftijden zijn welkom. "We hebben Barong, Buddha 2 Buddha en Michael Kors", vertelt Ruud. "Het is letterlijk een winkel zonder drempel", grapt hij. Het jubileum wordt in september zeker gevierd. "Misschien maken we wel een eigen ring", zo besluit Ruud.

Heemskerk juweliers
Ackershof 43
2641 DZ Pijnacker
015-3693024
www.heemskerkjuweliers.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant