Eigenaar Leo Harteveld in de showroom aan de Delftsestraatweg.
Eigenaar Leo Harteveld in de showroom aan de Delftsestraatweg.
KOOP LOKAAL

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Algemeen 637 keer gelezen

Liefhebbers van Saab, Volvo, Ford en Subaru kunnen hun hart ophalen bij Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg. De showroom van het gemoedelijke familiebedrijf staat vol met mooie auto's. Volgens eigenaar Leo Harteveld staat zijn bedrijf voor kwaliteit en klantgerichtheid. En dat alles voor een concurrerende prijs: "Persoonlijkheid aandacht is voor ons erg belangrijk."

Autobedrijf Harteveld bestaat al sinds 1958. In al die jaren heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd in Pijnacker-Nootdorp en omstreken. "Je merkt dat onze klanten de betrokkenheid van alle medewerkers erg waarderen." De vakmannen in de garage zijn door hun jarenlange ervaring zeer bedreven in het vak. Ze zijn stuk voor stuk goed opgeleid en kunnen werkelijk met alle automerken overweg. Waarom je auto, naast APK, een regelmatige servicebeurt verdient? "Het is belangrijk om je auto in goede conditie te houden", aldus Leo. "Met een onderhoudsbeurt kun je eventuele mankementen vroegtijdig opsporen. Je zit niet alleen veiliger in de auto, maar het levert ook centen op. Slijtage van de remblokken is een goed voorbeeld. Zodra je remschijven worden aangetast, ben je veel verder van huis. Dan kunnen de kosten erg hoog oplopen."

Harteveld is aangesloten bij Cars & Joy. Een overkoepelende organisatie waar meerdere autobedrijven in Nederland deel van uitmaken. "Het levert op diverse gebieden wat op. Service, onderhoud en kennis. Wij kunnen verschillende onderdelen voor een voordelige prijs inkopen. Een win-winsituatie voor iedereen." Tot slot wil Leo met de zomer voor de deur wijzen op de zomercheck: "We willen allemaal veilig aankomen op de plaats van bestemming. Zijn je banden goed op spanning, hebben ze voldoende profiel? Voor een zachte prijs checken wij je auto op 64 punten. Zo trek je deze zomer met een gerust hart Europa in."

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26c
2641 NB Pijnacker
0152565100
www.autobedrijfharteveld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant