Afbeelding

Barbecue Exclusief Delft opent de deuren

Algemeen 2.249 keer gelezen

Barbecue Exclusief is morgen op Hemelvaartsdag geopend! Als u op zoek bent naar een barbecue of inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe grill, dan is dit dè plek voor u.

De bijzondere winkel van Barbecue Exclusief, het Barbecue Experience Center, is het grootste barbecuebelevingscentrum van Nederland. Met merken als Weber, Big Green Egg, Napoleon Grills en Broil King in het assortiment, is het bijna onmogelijk niet een grill te vinden die aan uw wensen voldoet.

De deskundige, gepassioneerde medewerkers van Barbecue Exclusief zullen er op donderdag 25 mei voor zorgen dat er de hele dag iets te proeven valt. U kunt al van verre ruiken waar u moet zijn! Ze leggen u tevens met veel plezier uit hoe de barbecues functioneren; ze steken graag de grill van uw keuze voor u aan, zodat u deze kunt uitproberen. Uiteraard kunt u ook bij Barbecue Exclusief terecht voor alle aanverwante artikelen; houtskool, gas, kookboeken, rookhout, gereedschap en meer. Het Barbecue Experience Center is een snoepwinkel voor de echte barbecue-fan.

Tijdens Hemelvaartsdag gelden er verschillende aanbiedingen voor grills van Big Green Egg, Weber en Broil King. Kom ruiken, kom proeven, kom uitproberen en sla uw slag! Wees welkom aan de Schieweg in Delft voor uitstekende service en ultiem vakmanschap. Voor meer informatie over deze inspirerende winkel, bezoek www.bbq-exclusief.nl. U bent op Hemelvaartsdag van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Wist u dat u in het Barbecue Experience Center ook een workshop kunt volgen? Een grillworkshop van Barbecue Exclusief is gegarandeerd een culinair feestje!

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant