ZorgMies directeur Linda Brom.
ZorgMies directeur Linda Brom.

Hulp ZorgMies vaak vergoed

Algemeen 1.766 keer gelezen

De hulp van ZorgMies is vooral bedoeld om het leven leuker te maken. Als we ouder worden of er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes niet altijd zo eenvoudig. Dan is wat extra hulp welkom. 

Linda Brom van ZorgMies kan er in de regio Pijnacker-Nootdorp voor zorgen dat u een helpende hand wordt aangereikt. Daarnaast kan zij ook voor ondersteuning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan hulp in de huishouding, persoonlijke begeleiding, verzorging van huisdieren, wandelen of een uitstapje maken, lezen of een spelletje doen, begeleiding naar arts of therapeut, samen koken, boodschappen doen en klusjes in en rond het huis. "Wat mensen vaak niet weten is dat wij, in tegenstelling tot sommige andere zorgaanbieders, ervoor zorgen dat mensen altijd dezelfde persoon aan zich gekoppeld krijgen. Dus niet elke week of bij elke activiteit een ander. Nee, men heeft bij ZorgMies een vast persoon, zodat een echte vertrouwensband wordt opgebouwd. Bovendien geeft dit de nodige rust, zowel voor onze cliënt, als de eventuele mantelzorger" legt Linda uit. 

Uiteraard brengt dit kosten met zich mee. Gemiddeld betaalt men 24 euro per uur. "Komt men echter in aanmerking voor een indicatie van de WMO dan kunt u dit bekostigen vanuit een PGB (Persoonsgebonden Budget). Wij kunnen u kosteloos helpen bij het aanvragen ervan." "Ik ben ZorgMies vanuit mijn hart gestart en ik verwacht dit van mijn ZorgMiesen ook. Ik selecteer ze op zorgzaamheid, betrouwbaarheid, humor en positivisme. Alleen dan kunnen we de juiste matches maken voor onze cliënten. Het uiteindelijke doel bereik je alleen maar als de cliënt er blij van wordt maar ook de ZorgMies", vertelt Linda vol enthousiasme.

Overigens kan er uiteraard eerst een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek aangevraagd worden met Linda. Voor meer informatie kunt u haar bellen op 015-781 0560 of mail naar delft@zorgmies.nl. Volg ZorgMies regio Delft ook op Facebook
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant