Afbeelding

Oliveo speelt gelijk

Sport 383 keer gelezen

Oliveo heeft in de laatste competitieronde met 1-1 gelijkgespeeld bij De Ster. De doelpunten werden over beide helften verdeeld waarbij De Ster eerst op voorsprong kwam. Door het gelijke spel loopt De Ster nacompetitie mis, terwijl Oliveo de mooie grens van 50 punten heeft doorbroken.

Trainer De Mooij moest enkele spelers rust geven in verband met blessures. Toch stond er een meer dan representatief elftal op het veld. Zoals bekend beschikt Oliveo over een brede selectie dus was het geen probleem om wat spelers op te vangen. Toch speelde Oliveo ondermaats en werd bijna elke bal simpel ingeleverd. Het was duidelijk dat er voor Oliveo niets meer op het spel stond, maar het spel was ondermaats. Het was dan ook niet verassend dat De Ster op voorsprong kwam. De technisch begaafde middenvelder kapte 3 man uit en schoot verwoestend raak.

De 2e helft zou Oliveo gelukkig uit een ander vaatje tappen. Wat meer strijd zorgde voor een overwicht op het veld. Dit resulteerde dan ook een groot aantal kansen maar de afwerking was slecht te noemen. Het duurde tot de 75 minuut voordat de gelijkmaker gemaakt werd. Den Hoed kopte uit een strakke corner van Paanakker raak. Hierna kreeg Oliveo de mogelijkheid om de winst naar zich toe te trekken, maar vond Bentvelzen tot 3 maal toe de keeper op zijn weg.

Zo eindigt Oliveo een mooi seizoen met een gelijkspel en gaat het van een welverdiende zomerstop genieten. Rond augustus gaat de ploeg de voorbereiding in om een mooi seizoen in de 2e klasse te bewerkstelligen.